TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Holmström vai Harkimo

  • Liika avoimuus johtaa huonoon politiikkaan
    Liika avoimuus johtaa huonoon politiikkaan

No

”Kyllä minä ymmärrän, että eurooppalaisten mielestä olisi kiva istua ja juoda punaviiniä ja katsoa Välimerta ja pohtia elämän tarkoitusta. Tykkään minäkin siitä.”

”Mutta vaikka amerikkalaiset olisivat eurooppalaisten silmissä liian aggressiivisia, niin samalla tavalla kiinalaisten mielestä amerikkalaiset ovat hitaita – ja Eurooppa toivottoman hidas.”

”Ei meillä ole varaa siihen, että nuoret alkavat 30-vuotiaina pikkuhiljaa valmistua.”

Holmström muistelee vierailuaan kiinalaisessa verkkokauppayrityksessä Alibabassa, jonka finanssiosaston työntekijöiden keski-ikä oli 26 vuotta – ja yli puolet heistä oli naisia.

”Ei meillä ole varaa siihen, että nuoret alkavat 30-vuotiaina pikkuhiljaa valmistua. Tätä yritetään puolustaa sillä, että heistä tulee elämäntaitoisia tai muuta, mutta kyllä tämä maapallo on tulossa vaiheeseen, jossa joutuu tekemään enemmän työtä, jotta saa ruokaa pöydälle.”

Kerron Holmströmille amerikkalaisista naapureistani, jotka viettävät vuodessa viikon kesälomaa ja tarkastavat silloinkin joka päivä työsähköpostinsa.

”That’s life. Eivät eurooppalaiset voi pysäyttää kelloa. Tutulla kantarellipaikalla käy nyt muitakin, ja joudut kilpailemaan niistä sienistä.” 

 

 

 

N Jotenkin tuntuu että tämä vanha kabinettipolitiikka, jossa asiat valmistellaan ennen julkistamista on arvostetumpaa kuin avoimuus ja tehellisyys. Niinpä Trump, Harkimo,Rinne,Ville Niinistö,ja Li Andersson voivat puhua paskaa ja perussuomalainen pitää heitä rehellisinä Kun Sipilä,Terho,ja monet faktoja puhuvat ovat taviksen mielestä(mikä on tavis?) epäluotettavia niin sehän perustuu täysin taviksen suureen tietämättömyyteen ja "keltaisen lehdistön" lööppeihin. Mitään faktatietoa ei saa perille. Kun olet mokannut, ottanut liikaa lainaa,olet kyvytön mihin hyvänsä työhön niin vikahan on hallituksen ja erityisesti Sipilän. Mekö muka sivistyskanta?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat