TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Kunnallista demokratiaa,

Hyvinkään kaupunginvaltuuston kokous 11.9.2017 on äärettömän tärkeiden päätösten tekijänä. Antaako valtuusto periksi kaupunginhallituksen päätökselle myydä Musiikkiopisto yksityiselle kiinteistösijoittajalle alihintaan, vailla kilpailua?
Jokainen monitoimihallien kannattavuutta seurannut kansalainen tietää että kyseessä on todella huono sijoitus. Miksi Rentto Oy muka rakentaa monitoimihallin ja kaupunginjohtaja ja kaupunginhallitus hykertelevät?
Kyseessä on Hyvinkään parhaalta paikalta yksityiselle siirtyvä tontti eli Musiikkiopisto ja vanhan kaavan puitteissa sinne sijoitettavat 3 vähintään 3- kerroksista taloa, jopa 5-kerroksista ja kaupungin sijoituksena Infrastruktuuri. Suomeksi sanottuna kaksi tietä ja niiden kustannukset eli kaupungin rahaa menisi enemmän kuin myyntihinta.
Toinen kummajainen on uimala. Olen aina tukenut Sveitsin alueen ja hotellin restaurointia ja uutta asutusta sinne.
Mutta miksi kaupungin pitäsi tukea yli 4 miljoonalla uimalan muuttamista hotellivieraiden plutaamislammikoksi?
Olen aina ollut sitä mieltä että meillä on todella hyvä kaupunginjohtaja, upea sivistystoimenjohtaja, mutta jos katsoo heitä ihmisinä ja heidän haaveitaan niin epäluulo valtaa mielen. Mitä tai mistä syystä Jyrki haluaa jäädä historiaan?
No tietysti Hyvinkään nostamisesta oikeaksi kaupungiksi! No entäs ystäväni Pentti Halonen? Mies joka toteutti uuden uljaan lukion Hyvinkäälle.
Heille suotakoon arvostus ja kunnia sitkeästä ja periksiantamattomasta taistelusta.
Olen pahoillani että vastustan Musiikkiopiston myyntiä, vastustan Renton monitoimihallia muka hyvinkääläisten etuna, vastustan uimahallin korjauksen 4 miljoonaa€ pelkästään hotellia varten.
Vastustan myös Perussuomalaisten kannanottoja pelkästään Kokoomuksen takapiruna.
Taisto Orre
Lähetetty iPadista

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat