TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Mikä minä oikeasti olen? Rasisti, Vihakki,Viherpiiittijä,Suvakki vai realisti?

  • Mikä minä oikeasti olen? Rasisti, Vihakki,Viherpiiittijä,Suvakki vai realisti?

 

Hämmentävää ja erittäin kiusallista ja populismilla väritettyä on tämä Some seuranta. Kun itse olen poistanut kaikki Persut, kaikki Muutoslaiset, kaikki MV levittäjät, rajat kiinni, Suomi ensin, Lapuan liike ja alatyyliset ilmaisijat niin mieleen tulee olenko samaa kahtiajakavaa sukupolvea. Luen vain Rasmusta, Skeptikkoja, Ei perussuomalaiselle Suomelle ja Perussuomalaisista eronneet ja erotetut.

Seuraan myös kaverien lisäksi tietysti muualla kuin Somessa, Hesaria,Kalevaa,Suomen Uutisia ja Kalevaa. Iltis ja Ilta-sanomat ovat boikotissa.

Joskus tulee vakavasti mieleen pitäisikö noitakin mustalla listallani olevia henkilöitä ja lehdykäisiä seurata. Niinkuin MV tai Magneettimedia?

Toistaiseksi en edes harkitse niiden tukemista lukemalla tai jakamalla paskaa.

Itseäni hämmentää ajatus että osaltani lisään kahtiajakoa näin toimiessani. Kirjoittelen luonnollisesti myös paikallismediaan. Tulos on huono. Kun kerron romaniyhdistyksen kannanoton että työnteko tuhoaa heidän kulttuuriaan niin saan vastauksia yksittäisistä romaneista, jotka käyvät töissä.

Totta kai heitä on, eikä romanikannanotto ottanut kantaa muuhun kuin kulttuurin tuhoutumiseen.

On aivan yhtä järjetöntä väittää että kaikki maahanmuuttajat ovat terroristeja, yksikään somali ei ole töissä, kaikki irakilaiset raiskaavat, maahanmuuttajat saavat kolminkertaisen toimeentulon, maahanmuuttajat vievät työpaikkamme tai muuta vastaavaa.l

Ihmisoikeudet on jakamatonta, ei se katso rotua,sukupuolta tai koulutusta. Miksi meille markkinoidaan täysin epäadekvaattia tietoja, miksi kaikki jotakin kulttuuria, työttömyyttä,alkoholismia,mielenterveyden häiriöistä leimataan leimalla KAIKKI?

Kenen hyöty, kenen agenda ja mihin sillä pyritään?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Otanmäessä näyttää riittäneen kaksi irakilaistakin hirmutekoon.

Toimituksen poiminnat