Persujen tuplapuhdistus, kuka jää?

Ensimmäisessä aallossa persuista putsattiin kaikki kriittisesti puolueeseen ja Soiniin sekä säätiöön suhtautuneet henkilöt. Silloin vielä oletettiin että Nuiva Manifesti saa lisää kannattajia ja puolueen nousu senkun jatkuu. Aikamoinen joukko jäseniä parhaasta päästä savustettiin ulos.  

Sitten seurasi seuraava puhdistus kun liian rasistisia tai työväenhenkisiä ryhdyttiin poistamaan. Silloin vallitsi jo käsitys hallituskelpoisesta puolueesta ihan ikiajoiksi.

Ketä sitten jäi jäljelle? Pieni epämääräinen joukko, pari ihan kelvollista ja riittävän viisasta politiikkoa yhä hupenevan puolueen näkyviksi edustajiksi(Terho+Niinistö). Soini on jo varmistanut säätiönsä kautta elinikäisen vaurauden itselleen. 

Entä tämä Tolppanen? Hänen blogisivustonsa suljettiin vihapuheiden lietsomisen vuoksi Huhtikuussa 2016. Huomasi varmaan ettei enää persuissa ole mahdollisuuksia päästä Eduskuntaan ja vaihtoi puoluetta.

Jos olisin demaripomo en huolisi missään tapauksessa jäseneksi moista rasismin täyttämää kukkasta, vaan antaisin rukkaset. Rinne hohoi jotain rajaa.

Käyttäjäkuva
Sitoutumaton Hyvinkää

Kaupunginvaltuutettu, Yht. maist. Eläkeläinen,puoluepoliittisesti sitoutumaton. En aio ehdolle valtakunnallisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu