TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Minä syytän Timo Soinia

Miksi syytän vaikka en ole persuäänestäjä enkä enään jäsen.

Minä syytän Timo Soinia kansan kahtiajaosta. Itse olin nukkuvien puolueessa vuosikymmenet ja sitten ilmestyi Soini. Hän oli karismaattinen johtaja, vahvatahtoinen,hyvä esiintyjä ja uskottava.
Mitä muuta suurelta johtajalta voisi odottaa? Käytän aikamuotoa OLI koska nykyistä,pakoilevaa,loppuun palanutta hissukka ei tunnista samaksi mieheksi. Hän osasi napata oikeisiin asioihin kuten Euron valuvikaan, Kreikan lainoihin ja maahanmuuton uhkiin. Niille oli tilaus ja kansa asetti toivonsa muutoksiin. Suurin osa kannattajista hyväksyi jopa oppositioon jäämisen ja hurrasi sille. Omat epäilyni tosin heräsivät silloin ja kun vielä ilmestyi mukaan Säätiö, joka vei jäsenmaksurahat ja takasi muutamalle miehelle rikkauden, niin mieleni alkoi muuttua.
Kannatuksen saaminen perustui pelkkiin katteettomiin lupauksiin eikä niiden tarkoituskaan koskaan ollut muu kuin mahdollisimman suuren äänipotin kerääminen
Järjestöstä jyrättiin kaikki kriittisiä mielipiteitä esittäneet henkilöt pois(noin 500 henkilöä) ja tämän päivän luku lienee korkeampi.
Soini sai mitä halusi ja jäljelle jäi puoli miljoonaa pettynyttä äänestäjää. Tämä kiukku ja katkeruus on niin suurta että se vaatii purkautumistien. Kun Ay-liike tässä vaiheessa huomasi mitä tapahtui otti se härskisti tuon joukon vihan ja katkeruuden hallituksen vastaiseksi lyömäaseeksi. Valitettavasti muuten samalla menetelmällä kuin Soini, unohtaen vain muukalaisvastaisuuden. 
Tästä persuäänestäjien katkeruudesta ollaan nyt valmiita laittamaan yhteiskunta polvilleen. Nyt kyseessä on Lauri Lyly ja ATK:n suuruusharhainen puheenjohtaja. 
Siksi syytän Timo Soinia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat