TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Kuka on vastuussa?

Miten pienestä kansastamme, joka taisteli yhdessä ja yhteistä vihollista vastaan, on saatu kansa jonka vihollinen on maahanmuuttaja tai turvapaikanhakija? Suomen ja Euroopan tilastojen mukaan meidän osuutemme turvapaikanhakijoista on 1% eli eipä tänne juurikaan hakijoita ole vaikka Suomen edut ovat ylivertaiset moniin muihin maihin verrattuna. Kuka on luonut kuvan yhteisestä vihollisesta? Mikä on Median vastuu, entä Tomo Soinin, Persujen, Muutos 2011, Suomen Sisun,Homma-foorumin, Nuivan Manifestin ja lukemattomien pienpuolueiden, joille demokratian nimissä olemme antaneet tilaa?

Tietysti kansamme on aina taistellut,puolueesta riippumatta, yhteistä vihollista vastaan, itsenäisyyden puolesta. Miten nyt on saatu markkinoita käsitys, jonka mukaan maahanmuuttajat ja pakolaiset ovat uhka itsenäisyydellemme,työpaikoillemme,turvallisuudellemme. Miten nämä tahot ovat onnistuneet höynäyttämään lööppikansaa?

Itse asetan Perussuomalaiset suurimmaksi valhepropagandan levittäjäksi. Jokin Jari Lindströmin tai Soinin lausunto asettuu luokkaan pyyhi p:ttä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Orre! Kuva puuttuu! Pitää olla.

Toimituksen poiminnat