TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Kansallissosialismia Suomessa?

  • Kansallissosialismia Suomessa?

 

Olli Immosesta tuli hetkessä superjulkkis. Itse asiassa hän vain toteutti äänestäjiensä unelmaa. Kiitokset siitä. Nyt äänestäjien on helpompi erottaa tavalliset höynäytetyt persut näistä Breivikiläisistä ja kansallissosialistiseen aatemaailmaan sitoutuneista henkilöistä

Olisi tosi suotavaa jos tämä porukka eroaisi omaksi poliittisekseksi ryhmäkseen. Kannatusta varmaankin löytyisi IPU:sta, Muutos 2011:n kannattajista,Suomen Sisusta, ja monista pienryhmistä. Myös osa Persuista voisi liittyä tähän porukkaan.

Samalla se pakottaisi Persut asemoimaan itsensä ja jopa luomaan oman aatteellisen julistuksensa. Nythän sellaista ei ole.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Taisto Orre

Lienee suotavaa kommentoida itseään? Vanhana persuna eli jo kaksi kertaa kaupunginvaltuustoon valituna persussuomalaisten listoilta tunnen kyllä äänestäjäni. Valitettavasti kovin suuri enemmistö on vain lööppikansaa. Täysin ulkona faktoista. Itse luotin asialliseen keskusteluun maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta. Tosiasiassahan niissä olisi korjaamisen varaa. Mutta jääräpäinen, yksioikoinen asenne ilman järjen häivääkään johti siihen että oli pakko erota persuista. Yhä hullummaksi menee. Soini on aikansa elänyt suunsoittaja. Olisi toki viisasta nyt tehdä pesäero natseihin ja kertoa persujen ideologia. Ei se voi olla vain tyhmien uunottaminen katteettomilla teemoilla?
Valta turmelee ja ehdoton valta ehdottomasti. Kyllä Nationalisteille löytyy kannatusta persuista, Muutoksesta ja Ipusta. Toivon vilpittömästi selvää pesäeroa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Matias Turkkilan viestinnällisessä huomassa Olli Immonenkin vetää takaisin kovia puheitaan.

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus"

Ei ole paljon jäljellä fb-postauksen uhosta Suomen Uutisten mediakäsittelyn jälkeen.

https://www.suomenuutiset.fi/olli-immonen-taistelu...

Toimituksen poiminnat