TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Perkele, meitä on huijattu.

Voiko sitä muuta sanoa kuin PERKELE. Ennen vaaleja persuehdokkaat vannoivat että eläkeläisten taitettu indeksi poistetaan ensitöiksi. Hallitusohjelmassa siitä ei puhuta sanaakaan. Kiintiöpakolaisten määrää rajoitetaan, ei rajoitettu. Turvapaikanhakijoiden määrää rajoitetaan, ei rajoitettu ja nyt sitten kerrotaa että lisää on tulossa jos EU niin päättää eli Suomi saa sijoitusvastuun. Eiköhän jokainen ajatteluun kykenevä ymmärtänyt ettei Soini voi sitä estää. Hallituksen päätös tänään 12.6 oli selkeä.

Kreikkaa ei tueta lisää, kyllä tuetaan ja kolmas tukipaketti näkee kohta päivänvalon. Entisenä persuna koen tulleeni syvästi petetyksi. Raukkamaisinta oli Soinin siirtyminen ulkoministeriksi. Itse hän perustelee sen sillä että valtionvarainministeri joutuu kovaan ryöpytykseen. Soini haluaa vielä huijata äänestäjiä vetäytymällä Hallituksen ja EU:n selän taakse tyyliin "kyllähän me mutta kun".

Kuinka kauan ns. Tavista voi kusettaa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Elijas Bijur

Näinhän se nyt vaan meni. Kansa sai sitä mitä kansa halusi. Ja persut saivat sitä mitä Timo Soini halusi. Siis itsensä Audin takapenkille ja ministeriksi, niin sitten se tilipäivä tuli!

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061219851214_u...
"Suomi ei kasvata pakolaiskiintiötään Kreikan ja Italian takia" eli se siitä, se mitä noista otetaan, vähennetään muista ja kokonaisuudessaan määrä tulee laskemaan

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Entinen poikakin totesi,kuusi ja kolme, menee kuin meneekin reilusti toisellekymmenelle.

Taisto Orre

Uskotko todella että menee näin? Ihan sama kuka siellä neuvottelee. Suomi on yksin. Tulemme ottamaan kiintiöpakolaiset ja sen lisäksi muut. Entä sitten? Edelleenkään emme ota tarpeeksi maahanmuuttajia ja olemme junttilandia. Onneksi pääsen kohta tästä maasta Portugaliin ja voin unohtaa persulandian ja ruveta elämään.

Taisto Orre

Ihanko totta? Kuka noin on päättänyt ihan virallisesti? Katsotaan nyt todellisuutta, ei lööppejä. Suomi ja Soini ovat pieni apupuolue ? Täytyy olla tosiuskovainen jos näkee asian toisin.

Toimituksen poiminnat