TaistoOrre sananvapaus on korkein arvo

Persujen solidaarisuuskäsite

  • Antti ja Irma
    Antti ja Irma

Heti kun luin otsakkeeni huomasin ettei moista sanaa solidaarisuus löydy laisinkaan Persujen ohjelmista. Emme siis ole osa Eurooppaa, emme osa globaalia maailmaa,emme riippuvaisia taloudellisesti tai poliittisesti mistään muusta kuin omasta maastamme ja sen puolustamisesta kaikkia muita vastaan. Hämmästyttävää että suuri joukko tavallisia, rehellisiä suomalaisia voi nähdä asian samalla tavalla. Soinilaiset ovat todella osanneet käyttää nationalsmia(ei kovin kaukana kansallssosialsmista) hyväkseen. Sosiaalidemokratiaan ja vasemmistoon on aina kuulunut solidaarisuuden käsite. Emme ole tässä maailmassa yksin ja meidän tulee auttaa mys globaalisti muita.

jos teemme päätöksiä että emme maksa kehitysapua,emme maksa EU maksuja, emme auta Kreikkaa,emme ota pakolaisia,laitamme rajat kiinni ja palaamme Markkaan niin paratiisi aukeaa!

jos niin on niin kohta tulee mieleen kansalaisten olematon tietoisuus ja sen hyväksikäyttö todella härskillä tavalla. Herätkää hyvät ihmiset!!,

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Hyvä huomio. Solidaarisuuden lisäksi taitaa puuttua henkinen substanssi puolueelta. Jatkuvasti hypitään kaikkien propagandahevosten selkään mitä eteen ilmaantuu.
Voi olla että henkinen lyhytjännitteisyys ja pinnallisuus vaivaa koko kulttuuria someaikana mutta olisi tietysti hienoa jos puolueilla (persut ovat myös osa kansainvälistä etnonationalistista liikettä) olisi jonkinlainen linja ja moraalinen omakuva.
Paradoksaalisesti netissä vaisusti esiintyvät Keskusta, Demarit, Kokoomus, ja Vihreät sekä Vasemmistoliitto vaikuttavat luotettettavimmilta koska eivät koko ajan propagoi eivätkä joka tuulenpuuskassa huuda "nyt tuulee tuonnepäin otetaampa kiinni tuosta oksasta". Kun persuaktivistit netissä ottavat mitä lyömäaseita tahansa vain voittaaksen minkä milloinkin käynnissä olevan sanaharkan puolue muuttuu vain jonkun luonnetyypin kerääntymispaikaksi tyyppiä "me jotka osaamme päihittää kriitikkomme netissä ja me joilla on kymmeniä sivustoja ja fb-ryhmiä päihitysneuvoja (ja pahempia metodeja) varten.
Siinä on se puoli että kun persut nyt menevät hallitukseen niin ne äänensävyt ja se argumentointitapa jota he ovat hyödyntäneet tulee kääntymään heitä vastaan. Vaikka luulen että he siinäkään vaiheessa eivät mieti vastuutaan poliittisesta kielestä ja omasta roolistaan sen suhteen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se että ei ole solidaarisuuskäsite mukana vaikuttaa myös puolueen sisällä missä vahvin voittaa ja piste. Kokoomuksella ei liene myöskään solidaarisuuskäsitettä mutta perinteiset porvarilliset kunniakoodit eivät ole täysin hyllytetyt. Kun ei ole selkärankaa vaan pelkkä vallantahto tapahtuu monenlaista. Ruotsin SD'n yksi falangi yritti työllistää kilpailevaa falangia vakoilemaan expo-järjestöä. Näin kansainvälinen äärioikeisto osoittaa että edes sen sisäisissä rähinöissä ei ole muuta moraalia kuin päämäärä pyhittää keinot

Toimituksen poiminnat